فروش و خرید ارز فرکس شیر FXS، مشاهده قیمت لحظه ای فرکس شیر

پایه بازار
undefinedفرکس شیر
تومان
تبدیل

قیمت ارز فرکس شیر

ارز دیجیتال فرکس شیر (Frax Share) با نماد FXS در محوریت فعالیت‌های پروژه فرکس فایننس (Frax Finance) قرار دارد و یکی از اصلی‌ترین کاربردهای آن، حفظ ثبات قیمت استیبل کوین این پروژه با نماد FRAX، هنگام تحولات در پروتکل و شبکه فرکس است. عرضه کل ارز دیجیتال FXS در ابتدای کار 100 میلیون واحد تعیین شد، اما یک مکانیزم ضد تورمی (Deflationary) نیز برای آن طراحی شده، به‌گونه‌ای که هنگام مینت (Mint) تعداد زیادی از استیبل کوین FRAX، از عرضه در گردش بازار FXS کاسته می‌شود. این یعنی که به مرور زمان و با افزایش استفاده از استیبل کوین FRAX، عرضه این رمزارز کاهش و قیمت ارز فرکس شیر افزایش پیدا می‌کند.

قیمت ارز فرکس شیر و ارزش بازار (مارکت کپ) این رمزارز، از طریق ارزش خالص (Net Value) حاصله از حق تولید توکن‌های FRAX، میزان گردش پول مربوط به مینت و بازخرید توکن‌ها و به‌کارگیری وثیقه‌های بلااستفاده موجود در شبکه تعیین می‌شود. در این راستا، هرچه مارکت کپ توکن FXS رشد پیدا کند، توانایی سیستم در حفظ ثبات قیمت استیبل کوین FRAX نیز بیشتر می‌‌شود. به این ترتیب، هدف اصلی در طراحی این رویه‌ها، رشد قیمت ارز فرکس شیر FXS در عین حفظ ثبات استیبل کوین FRAX است.

اکوسیستم فرکس فایننس، توکن FXS را به‌عنوان مهم‌ترین ابزار خود در اختیار دارد و تحت پلتفرم دیفای (DeFi) فرکس، با استفاده از آن و به‌کارگیری مکانیزمی منحصربه‌فرد، اقدام به ساخت استیبل کوین‌ها می‌کند. هدف اصلی استیبل کوین FRAX، حفظ قیمت برابر با دلار آمریکا (USD) است و ارز دیجیتال FXS وظیفه مدیریت پروژه (Governance) و ارائه وثیقه (Collateral) در راستای این اهداف را دارد. بدون شک افزایش فعالیت‌ها در این پلتفرم، بر قیمت فرکس شیر اثرگذار خواهد بود.

ارز فرکس شیر FXS Frax Share

قیمت لحظه ای ارز فرکس شیر

هولدرهای ارز دیجیتال فرکس شیر FXS می‌توانند به پروپوزال‌های ارائه‌شده برای پروژه رأی دهند و در مورد پروتکل فرکس فایننس تصمیم‌گیری کنند؛ این موارد شامل تنظیم پارامترهای مهم شبکه نظیر نرخ وثیقه‌ای می‌شود که در قالب ارز فرکس شیر برای استیبل کوین FRAX پرداخت می‌شود. هنگامی که قیمت استیبل کوین FRAX دچار نوسان و از مرز 1 دلاری خود خارج می‌شود، رمزارز FXS سوزانده (Burn) و یا مینت (Mint) می‌شود تا این استیبل کوین، پیوند خود با دلار را مجدداً به‌دست آورد. این مکانیزم وثیقه‌گذاری که دائماً در فعالیت است، بر قیمت لحظه ای ارز فرکس شیر نیز اثر می‌گذارد.

کاربران در پلتفرم فرکس فایننس می‌توانند با استیک ارز FXS، پاداش‌هایی را در قالب رمزارزهای FRAX، FXS و چند توکن دیگر دریافت کنند. قابلیت استیکینگ (Staking) یا سپره‌گذاری این رمزارز، برای استفاده کاربران از این پلتفرم انگیزه ایجاد کرده و به حفظ ثبات قیمت ارز FRAX نیز کمک می‌کند. همچنین، هولدرهای ارز فرکس شیر FXS می‌توانند در چندین صرافی غیرمتمرکز (DEX) با واریز این رمزارز نقدینگی ایجاد کنند که باعث ثبات در بازار شده و در ازای آن کسب سود کنند. کاهش یا افزایش فعالیت کاربران در زمینه‌های مذکور، بر قیمت لحظه ای ارز فرکس شیر تاثیرگذار است.

ناگفته نماند که شما کاربران عزیز نمودار لحظه ای قیمت ارز فرکس شیر FXS را در بالای همین صفحه در اختیار دارید و می‌توانید با مراجعه به صفحه «معامله» این رمزارز از بخش «بازارها»، علاوه‌بر نمودار قیمت لحظه ای ارز فرکس شیر در تایم فریم‌های مختلف، به ابزارهای معاملاتی مورد نیاز دسترسی داشته باشید.

خرید ارز فرکس شیر

خرید ارز فرکس شیر

خرید ارز فرکس شیر در صرافی‌های معتبر سراسر دنیا مانند بایننس (Binance) و کوکوین (KuCoin) و همچنین صرافی‌های غیرمتمرکز مثل یونی سواپ (Uniswap) امکان‌پذیر است. هر یک از این پلتفرم‌ها رویه ویژه خود را برای خرید ارز دیجیتال دارند که متاسفانه اکثر کاربران ساکن ایران، ممکن است به‌دلیل زبان انگلیسی پلتفرم‌ها، پیچیدگی فرآیندها و تحریم‌ها، قادر به استفاده از آ‌ن‌ها نباشند.

از این رو، پیشنهاد می‌شود ابتدا تحقیقات خود را در مورد یک صرافی معتبر داخلی تکمیل کنید و سپس خرید ارز فرکس شیر را در آن انجام دهید. در صورت داشتن هرگونه سوالی در مورد خرید رمزارزها و نحوه فعالیت در صرافی او ام پی فینکس، می‌توانید با واحد پشتیبانی ارتباط برقرار کنید.

خرید ارزان ارز فرکس شیر

این امکان برای شما وجود دارد که از طریق تحلیل تکنیکال FXS در نمودارها یا بررسی اخبار مرتبط با پروژه، در زمان مناسب اقدام به خرید ارزان ارز فرکس شیر کنید. به‌علاوه، در صرافی ارز دیجیتال او ام پی فینکس شرایطی برای شما مهیا شده که بتوانید خرید ارزان ارز فرکس شیر را با استفاده از قابلیت‌ها و ابزارهای معاملاتی موجود انجام دهید.

هنگامی که حساب کاربری را ایجاد و احراز هویت خود را تکمیل کردید، می‌توانید به خرید ارز دیجیتال فرکس شیر FXS با کمترین مبلغ بپردازید.

خرید ارز فرکس شیر در او ام پی فینکس

چنانچه قصد خرید ارز فرکس شیر در او ام پی فینکس را دارید، ابتدا باید یک حساب کاربری ساخته و مراحل احراز هویت خود را تکمیل کنید. این فرآیندها با ارائه یک شماره تماس و کارت شناسایی، با حضور کارشناسان واحد مربوطه در کمتر از چند دقیقه انجام خواهند شد و حساب کاربری شما جهت خرید ارز فرکس شیر در او ام پی فینکس آماده می‌شود. سپس کافی است از طریق پرداخت تومان از درگاه بانکی یا ارسال رمزارز مانند تتر (USDT) به کیف پول پلتفرم، حساب کاربری را شارژ و از طریق یکی از روش‌های زیر، سفارش خرید ارز دیجیتال FXS را ثبت کنید.

معامله سریع: اگر برای خرید ارز فرکس شیر در او ام پی فینکس نیازی به تحلیل تکنیکال و پیداکردن نقطه ورود ندارید، می‌توانید در صفحه «داشبورد» و در بخش «معامله سریع» سفارش خود را ثبت کنید. در این بخش، ارز دریافتی را فرکس شیر FXS و ارز پرداختی را تومان (IRT) یا تتر (USDT) انتخاب کنید؛ پس از وارد کردن مقادیر مد نظر خود، تنها کافی است روی دکمه «تبدیل» زده تا سفارش شما برای خرید ارز فرکس شیر با قیمت لحظه ای بازار در کمتر از چند ثانیه تکمیل شود.

معامله در بازار: اما در صورتی که برای خرید ابتدا باید به تحلیل قیمت فرکس شیر در نمودارها بپردازید، توصیه می‌شود به صفحه «بازارها» رفته و به بخش «معامله» رمزارز FXS رجوع کنید. در این صفحه پس از بررسی نمودار لحظه ای قیمت فرکس شیر با ابزارهای معاملاتی موجود، می‌توانید طبق یکی از سفارش‌های بازار (Market)، سفارش محدود (Limit)، سفارش با حد ضرر (Stop Limit) یا سفارش حد ضرر با قیمت بازار (Stop Market)، سفارش خرید خود را ثبت کنید.

فروش ارز فرکس شیر

فروش ارز فرکس شیر نیز مشابه با عملیات خرید این رمزارز، از طریق معامله سریع یا معامله در بازارها صورت می‌گیرد؛ به این ترتیب که برای فروش ارز فرکس شیر در «معامله سریع»، ارز پرداختی را توکن FXS و ارز دریافتی را تومان یا تتر تعیین می‌کنید و پس از وارد کردن مقادیر مربوطه و کلیک روی دکمه «تبدیل»، سفارش فروش ارز فرکس شیر با قیمت لحظه ای بازار برای شما تکمیل خواهد شد.

همچنین در صفحه «معامله» این رمزارز، می‌توانید با ثبت یکی از سفارش‌های بازار، سفارش محدود، سفارش با حد ضرر و حد ضرر با قیمت بازار، اقدام به فروش ارز فرکس شیر کنید.

کیف پول ارز دیجیتال فرکس شیر

کیف پول ارز دیجیتال ارز فرکس شیر

رمز ارز FXS تحت شبکه‌های بزرگی مانند اتریوم (ERC-20) و بایننس (BEP-20) راه‌اندازی شده و از این رو، پیدا کردن یک کیف پول ارز دیجیتال فرکس شیر کار دشواری نخواهد بود. کیف پول‌های کریپتویی به‌طور کل به دو دسته سخت‌افزاری یا سرد (Hardware / Cold Wallet) و نرم‌افزاری یا گرم (Software / Hot Wallet) تقسیم می‌شوند. در واقع، انتخاب یک کیف پول ارز دیجیتال فرکس شیر به میزان موجودی شما، اهداف سرمایه‌گذاری و تجربه‌تان در بازار ارزهای دیجیتال بستگی دارد.

کیف پول‌های سخت‌افزاری FXS که برندهای لجر (Ledger) و ترزور (Trezor) از بهترین نمونه‌های حال حاضر محسوب می‌شوند، به‌دلیل عملکرد آن‌ها به‌صورت آفلاین، بالاترین سطح امنیت را به کاربر ارائه می‌دهند؛ اما استفاده از این نوع کیف پول ارز دیجیتال فرکس شیر شامل هزینه و تجربه نسبی در بازار رمزارزها می‌شود. کیف پول‌های سرد برای نگهداری موجودی بالای ارز دیجیتال و در بازه بلندمدت مناسب هستند.

اما بهترین کیف پول ارز دیجیتال فرکس شیر از نوع نرم‌افزاری، تراست ولت (Trust Wallet)، متامسک (MetaMask) و اکسودوس (Exodus) هستند. کیف پول‌های نرم‌افزاری به‌دلیل آنلاین بودن «گرم» نیز نامیده می‌شوند و به همین دلیل، در برابر نمونه‌های سخت‌افزاری از امنیت کمتری برخوردارند. این نوع کیف پول‌ها عموماً رایگان هستند و روی گوشی‌های هوشمند و کامپیوترها نصب می‌شوند. استفاده از این کیف پول‌ها برای افراد کم‌تجربه، با سرمایه کم و نگهداری کوتاه‌مدت ارز دیجیتال توصیه می‌شود.

کارمزد خرید و فروش ارز فرکس شیر

کارمزد خرید و فروش ارز فرکس شیر و سایر ارزهای دیجیتال در او ام پی فینکس، بر اساس سطح کاربری شما تعیین می‌شود. برای مثال در سطح کاربری «پلاتینیوم»، خرید ارز فرکس شیر با کمترین کارمزد در سطح 0.2 درصد از حجم سفارش شما انجام می‌شود.

لازم به ذکر است کارمزد خرید و فروش فرکس شیر از طریق ربات معامله گر او ام پی فینکس، 0.1 درصد در نظر گرفته می‌شود و فعال‌سازی ربات معامله‌گر شامل هیچ هزینه‌ای نمی‌شود. با مراجعه به صفحه «کارمزدها»، کارمزد خرید و فروش فرکس شیر در تمام سطوح کاربری را مشاهده فرمایید.

ارز دیجیتال فرکس شیر چیست؟

ارز دیجیتال فرکس شیر چیست

برای درک بهتر عملکرد و نقش ارز دیجیتال فرکس شیر، ابتدا بهتر است با پروتکل فرکس آشنا شوید. ارز دیجیتال فرکس شیر FXS توکن حاکمیتی (Governance Token) این شبکه بوده و طراحی آن با استیبل کوین FRAX کاملاً متفاوت است. فرکس پروتکل (Frax Protocol) نخستین سیستمی است که تحت آن استیبل کوین‌های چندبخشی-الگوریتمی (Fractional-Algorithmic Stablecoins) صادر می‌شوند. فرکس یک شبکه اپن‌سورس (متن باز / Open-Source) و بدون نیاز به مجوز (Permissionless) است که در بلاک چین‌های اتریوم، بایننس و چندین شبکه دیگر نیز پیاده‌سازی شده است. هدف نهایی این پروژه، ارائه یک نظام پولی فوق‌العاده مقیاس‌پذیر، غیرمتمرکز و الگوریتمی است.

استیبل کوین بومی این شبکه با نماد FRAX از نوع چندبخشی-الگوریتمی است، چراکه بخشی از پشتوانه و وثیقه آن از چندین دارایی، و بخش دیگر آن از طریق الگوریتم ویژه فرکس تامین می‌شود. نسبت بین وثیقه دارایی‌ها و الگوریتم را تغییرات قیمت استیبل کوین FRAX در بازار مشخص می‌کند. مدیریت این استیبل کوین از دست جامعه آن تا حد امکان خارج شده و رویکردی کاملاً غیرمتمرکز، خودمختار و الگوریتمی را در دستور کار قرار داده است. استیبل کوین FRAX با استفاده از اوراکل‌های درون شبکه (On-Chain Oracles) پلتفرم‌های یونی سواپ (Uniswap) و چین لینک (Chainlink)، قیمت‌گذاری را از طریق میانگین قیمت ارزهای دلار، USDT، USDC و اتریوم با اعمال وزن زمانی (Time-Weighted) انجام می‌دهد. به این ترتیب، پروژه فرکس فایننس دو رمزارز بومی دارد؛ استیبل کوین FRAX که قیمت آن باید همیشه برابر یا یک دلار ثابت بماند و ارز دیجیتال فرکس شیر FXS که یک توکن حاکمیتی بوده و وظیفه پرداخت کارمزدها، دریافت حق صدور توکن و تامین وثیقه برای FRAX را بر عهده دارد.

حتماً به این مسئله توجه داشته باشید که قیمت ارز فرکس شیر FXS مستقیماً تحت تاثیر عملکرد، میزان پذیرش و ثبات استیبل کوین FRAX قرار دارد. پروتکل فرکس از رمزارزهای زیادی تشکیل شده است که از میان آن‌ها، ارز دیجیتال فرکس شیر یا توکن FXS، بازتاب‌دهنده عملکرد موفق این پروتکل است و یک محصول برای سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود.

سرمایه‌گذاران خرد عموماً ترجیح می‌دهند در دارایی سرمایه‌گذاری کنند که میزان عرضه آن ثابت باشد. با خرید ارز دیجیتال فرکس شیر، افراد می‌توانند در آینده پروژه فرکس فایننس نقش داشته باشند. همچنین، هولدرهای این رمزارز از مزایایی ویژه نظیر حق رأی برخوردار می‌شوند و حتی می‌توانند ارز دیجیتال FXS را در پلتفرم‌های مختلف استیک کنند و حاشیه سود خود را بالاتر ببرند.

ارز دیجیتال فرکس شیر FXS هم شبیه به سایر ارزهای دیجیتال است و از آن برای انجام معاملات و کسب سود استفاده می‌شود. اما از این رمزارز می‌توان در استخرهای استیبل کوین FRAX نیز استفاده کرد. بسیاری از سرمایه‌گذاران این رمزارز را به‌دلیل پتانسیل رشد پروژه و عرضه کم آن خریداری می‌کنند، چراکه سطح کمیابی آن بالا است و این ویژگی بر قیمت FSX اثرات مثبت می‌گذارد. ناگفته نماند که استیبل کوین FRAX در نوع خود اولین و تنهاترین است. از این رو، در صورت نیاز برای درک بهتر عملکرد آن و ارز دیجیتال فرکس شیر، بهتر است وایت پیپر (Whitepaper) پروژه را مطالعه کنید.

وایت پیپر ارز دیجیتال فرکس شیر

وایت پیپر ارز دیجیتال فرکس شیر در تعریف پروتکل فرکس نوشته که این پلتفرم استیبل کوین‌های غیرمتمرکز نوآورانه‌ای را، متشکل از چندین زیرپروتکل (Subprotocol) صادر می‌کند. فرکس پروتکل در حال حاضر 3 استیبل کوین با نمادهای FRAX، FPI و frxETH را تولید می‌کند و سه زیرپروتکل فرکس‌لِند (Fraxlend)، فرکس‌سواپ (Fraxswap) و فرکس‌فِری (Fraxferry) را نیز اجرا کرده که با این استیبل کوین‌ها ادغام شده‌اند.

وایت پیپر ارز دیجیتال فرکس شیر، بخش‌های اصلی اکوسیستم فرکس فایننس را به‌شرح زیر ارائه کرده است:

  • استیبل کوین‌ها (Stablecoins): فرکس پروتکل 3 استیبل کوین مختلف را تولید می‌کند؛ استیبل کوین FRAX که به دلار آمریکا پیوند (Peg) خورده است؛ استیبل کوین شاخص قیمت فرکس یا “Frax Price Index / FPI” که نخستین استیبل کوینی است که به سبدی از محصولات مصرف‌کننده پیوند خورده و واحد اندازه‌گیری منحصربه‌فرد خود را داشته که ارتباطی با پول ملی هیچ کشوری ندارد. توکن fraxETH که به رمزارز اتریوم (ETH) پیوند خورده و به‌جای رپد توکن اتریوم (WETH) در قراردادهای هوشمند استفاده می‌شود.
  • فرکس‌سواپ (Fraxswap): فرکس‌سواپ بازارساز خودکار (AMM) بومی این پروتکل بوده که با میانگین قیمت اردرهای سفارش‌گذار (Maker) با وزن زمانی (Time-Weighted)، به‌منظور برقراری تعادل در وثیقه‌ها، مینت و بازخرید توکن‌ها، افزایش یا کاهش عرضه استیبل کوین‌ها و تزریق نقدینگی پروتکل در بلاک چین‌ها، توسط فرکس پروتکل مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • فرکس‌لند (Fraxlend): فرکس‌لند راهکار ارائه وام و استقراض با استفاده از استیبل کوین‌های مذکور است که امکان انجام فعالیت‌هایی نظیر افزایش سقف بدهی، شخصی‌سازی وام‌های غیرحضانتی و ورود دارایی‌های مختلف به‌عنوان وثیقه به نظام اقتصادی فرکس فایننس را به‌وجود آورده است.
  • فرکس‌فری (Fraxferry): یک پروتکل تبادل ارز با استفاده از رول‌آپ‌های آپتیمیستیک (Optimistic Rollups) ویژه توکن‌های پلتفرم فرکس است که با استفاده از آن، توکن‌های بومی صادره از فرکس پروتکل را می‌توان در دیگر بلاک چین‌ها استفاده کرد.
  • فرکس شیر (Frax Share / FXS): همان‌طور که پیش‌تر به آن اشاره شد، فرکس شیر با نماد FXS توکن حاکمیتی اکوسیستم قراردادهای هوشمند فرکس بوده که از آن برای پرداخت کارمزدها، دریافت حق صدور توکن و تعیین وثیقه نیز استفاده می‌شود.
  • سیستم تعیین پاداش‌ها (Gauge Rewards System): جامعه این پروژه می‌توانند برای رویکردهای استفاده‌شده در استیبل کوین‌های فرکس، پیشنهاد پاداش‌های جدیدی را بدهند. نرخ صدور ارز دیجیتال FXS ثابت است، هر ساله نصف می‌شود و به طرح‌های جدید پاداش‌دهی که توسط سپرده‌گذاران رأی‌گرفته منتقل می‌شود.

در ادامه وایت پیپر ارز دیجیتال فرکس شیر به نسخه دوم این پروتکل (Frax V2) و نحوه ثبات قیمت از طریق مکانیزم چندبخشی-الگوریتمی (Fractional-Algorithmic) اشاره شد و مفهوم «کنترل‌گر الگوریتمی عملیات بازار» ( Algorithmic Market Operations Controller / AMO) نیز معرفی شده است. ماژول “AMO” در واقع یک یا چند قرارداد خوداجرا است که مادامی که قیمت استیبل کوین FRAX از پیوند 1 دلاری خود خارج نشود، می‌تواند سیاست‌های پولی دلخواه خود را اجرا کند. این یعنی که کنترل‌گرهای AMO می‌توانند از طریق الگوریتم در بازارها فعالیت داشته باشند؛ البته که قادر به تولید دلخواه و بی‌اساس توکن‌های FRAX و متعاقباً از دست‌رفتن پگ دلاری آن نیستند. این ویژگی باعث ثبات همیشگی در مکانیزم لایه اصلی این استیبل کوین می‌شود.

در بخش دیگری از وایت پیپر ارز دیجیتال فرکس شیر به وایت پیپر پروژه ساینِریج شرز (Seigniorage Shares) نوشته رابرت سم اشاره شده که در آن آمده: «عملکرد توکن های شر (Share Tokens) در این پروژه شبیه به دارایی‌های موجود در تراز مالی یک بانک مرکزی است. تغییرات ارزش بازار سهام موجود، میزان کاهش عرضه کوین‌ها را مشخص می‌کند.» به این ترتیب، فرکس پروتکل از پروپوزال رابرت سم الهام گرفته و یک نسخه و مدل چندوجهی از پروژه ساینریج شرز را طراحی کرده است.

فرکس پروتکل در می 2020 (فروردین 1399) این قابلیت را به‌وجود آورد که هولدرهای ارز دیجیتال فرکس شیر FXS بتوانند موجودی خود را قفل کنند و توکن veFXS به‌همراه پاداش‌هایی خاص، اختیارات ویژه مدیریتی و سود از AMO ها به‌دست آورند. veFXS در واقع یک سیستم واگذاری سرمایه و کسب سود، بر اساس مکانیزم "veCRV" پروژه کرو دائو (CurveDAO) است. کاربران می‌توانند ارز دیجیتال FXS خود را تا حداکثر 4 سال قفل کنند و چهار برابر آن را در قالب توکن veFXS دریافت کنند. توکن veFXS قابل تبادل با دیگر رمزارزها نیست و در بازارهای ارز دیجیتال خرید و فروش نمی‌شود. این توکن بیشتر شبیه به یک سیستم امتیازدهی است که میزان اهمیت سپرده‌گذاری و مدت‌زمان قفل‌شدن توکن‌های FXS در پروتکل را نشان می‌دهد. موجودی توکن‌های veFXS به‌صورت خطی و با نزدیک‌شدن زمان آزادسازی سپرده، کاهش پیدا می‌کند و در نهایت به مرحله‌ای می‌رسد که 1 توکن veFXS به ازای 1 توکن FXS قفل‌شده، موجود خواهد بود. این مکانیزم در وایت پیپر ارز دیجیتال فرکس شیر به‌منظور تشویق جامعه این رمزارز به سپرده‌گذاری بلندمدت و تداوم فعالیت‌ها در این پروتکل معرفی شد.

آینده ارز دیجیتال فرکس شیر

آینده ارز دیجیتال فرکس شیر

فرکس فایننس در حوزه بلاک چین به‌سرعت رشد پیدا کرد و به یکی از نوآورانه‌ترین و جذاب‌ترین پروژه‌های حال حاضر در صنعت رمزارزها تبدیل شد. این پلتفرم دارای چندین رمزارز منحصر‌به‌فرد است که روزبه‌روز به قابلیت‌های آن‌ها افزوده می‌شود. یکی از مهم‌ترین تغییراتی که این پروژه رقم زد، اضافه‌کردن پروتکل‌های لایه 1 (Layer-1) به لیست محصولات سرمایه‌گذاری خود است. وثیقه و پشتوانه استیبل کوین FRAX را استیبل کوین USDC تشکیل می‌داد، اما اخیراً تیم توسعه‌دهنده فرکس تصمیم گرفت این وثیقه را متنوع و دیگر دارایی‌های دیجیتال را به آن اضافه کنند. به‌طور کل، پویایی فعالیت‌ها و روند پر جنب و جوش توسعه یک پروژه از عوامل مثبتی به‌شمار می‌آیند که این مسئله برای فرکس فایننس صدق کرده و آینده ارز دیجیتال فرکس شیر را امیدوارکننده نشان می‌دهد.

استیبل کوین FRAX در ابتدای آغاز به‌کار این شبکه، وثیقه 100 درصدی متشکل از چندین دارایی داشت که پس از تغییر ساختار بازار آن به AMO ها، نحوه تعیین وثیقه آن نیز تغییر یافت. از آن زمان به بعد، این استیبل کوین با شبکه‌هایی نظیر پالیگان (MATIC)، آوالانچ (AVAX)، فانتوم (FTM) و پولکادات (DOT) نیز ادغام شد. همچنین، پروتکل فرکس در مارس 2021 (اسفند 1400) از نسخه دوم (V2) خود رونمایی کرد که قابلیت افزودن AMO های بیشتر و تزریق وثیقه‌های بلااستفاده در بازارها را به‌وجود آورد. این مسئله باعث شد که بتوان در این پروتکل، از پلتفرم‌هایی مانند کامپوند (Compound) و کریم (Cream) در قالب ارز FRAX وام دریافت کرد و ارز دیجیتال فرکس شیر FXS را نیز استیک کرد.

پروژه فرکس فایننس پس از ارائه محصول و توکن frxETH، توانست از رقبای خود پیشی بگیرد. فرکس نرخ درصد سالیانه (APR) خود در عملیات استیکینگ را 10 درصد تعیین کرد و این در حالی است که پلتفرم‌های رقیب این پروژه، تا 5 درصد APR را به سپرده‌گذاران ارائه می‌دهند. فرکس شیر در حال تبدیل‌شدن به یکی از بزرگترین جوامع در حوزه دیفای (DeFi) است که علت آن، طرح‌های نوآورانه و پیش‌رو در زمینه لیکویید استیکینگ (سپرده‌گذاری شناور / Liquid Staking) است. این حوزه، به‌ویژه پس از ارتقای مرج و شانگهای اتریوم بیش از پیش شاهد ورود سرمایه‌گذاران بوده است که می‌توان گفت در آینده ارز دیجیتال فرکس شیر و سطح خرید و فروش و استفاده از این رمزارز نیز تاثیرگذار بوده است.

ارز دیجیتال فرکس شیر FXS یکی از اصلی‌ترین اجزای تشکیل‌دهنده اکوسیستم فرکس فایننس محسوب می‌شود و نقش مهمی در زمینه‌های مدیریت (Governance)، تعیین وثیقه، استیکینگ و ارائه نقدینگی در این پلتفرم دارد. تمام فعالیت‌ها در این پروتکل، به‌نوعی از طریق رمزارز FXS انجام می‌شود که برقراری ثبات قیمت استیبل کوین FRAX، دریافت پاداش‌ها و بهبود عملکرد آینده پروژه را در بر می‌گیرند. حوزه دیفای یا امور مالی غیرمتمرکز روند رو به رشدی را پیش گرفته و این پروژه، یکی از اصلی‌ترین بازیگران این حوزه به‌شمار می‌آید. ناگفته نماند که بازار ارزهای دیجیتال نوساناتی ذاتی داشته و در نهایت، گذر زمان آینده ارز دیجیتال فرکس شیر را مشخص می‌کند و توصیه می‌شود در صورت تمایل برای سرمایه‌گذاری، ابتدا تحقیقات خود را در مورد این پروژه تکمیل کنید و سپس تصمیم بگیرید.

سرمایه گذاران شخصی و حقوقی ارز دیجیتال فرکس شیر

سرمایه گذاران شخصی و حقوقی ارز دیجیتال فرکس شیر طی سه دوره جذب سرمایه، اقدام به خرید ارز FXS کردند که آخرین رویداد آن، به تاریخ 9 آگوست 2021 (18 مرداد 1400) برمی‌گردد. از بین 100 میلیون واحد عرضه این رمزارز، 35 درصد آن یا به عبارتی، 35 میلیون واحد رمز ارز FXS، به تیم توسعه دهنده پروژه و سرمایه گذاران شخصی و حقوقی ارز دیجیتال فرکس شیر تعلق گرفته است.

از میان برترین اسامی از سرمایه گذاران شخصی و حقوقی ارز دیجیتال فرکس شیر، می‌توان به اَسنسیو اَستس (Ascensive Assets)، کریپتو دات‌کام کپیتال (Crypto.com Capital)، “A195 Capital”، بلک‌دراگون (BlackDragon)، بی تی اکس کپیتال (BTX Capital) و سی سی آی اکس گلوبال (CCIX Global) اشاره کرد.

تیم توسعه دهنده ارز دیجیتال فرکس شیر

تیم توسعه دهنده ارز دیجیتال فرکس شیر به رهبری سام کاظمیان، مهندس کامپیوتر ایرانی-آمریکایی، تشکیل شده است. پروژه فرکس شیر زاییده ذهن خلاق سام کاظمیان بوده و در سال 2019 با استیبل کوین الگوریتمی FRAX کار خود را آغاز کرد.

از دیگر اعضای اصلی در تیم توسعه دهنده ارز دیجیتال فرکس شیر، می‌توان به نام‌های تراویس مور و جیسون هوان اشاره کرد. زمانی که پتانسیل رشد استیبل کوین‌ها توجه سام کاظمیان را جلب کرد، وی به این ایده رسید که هیچ استیبل کوینی وجود ندارد که ترکیبی از نظام‌های پولی الگوریتمی و پشتوانه از دارایی‌های دیگر باشد و به این ترتیب، تصمیم به طرح پروژه استیبل کوین FRAX و سپس ارز دیجیتال فرکس شیر FXS گرفت.

سوالات متداول

بنیانگذار ارز فرکس شیر سام حمیدی کاظمیان نام دارد.

ارز فرکس شیر با نماد FXS در انتهای سال 2022 وارد بازارهای ارز دیجیتال شد.

ارز فرکس شیر را می‌توان در صرافی‌های معتبر دنیا و ایران خریداری کرد.

بهترین صرافی برای خرید ارز فرکس شیر، پلتفرمی است که اصلی‌ترین ویژگی‌ها مانند کارمزد کم، رابط کاربری آسان، پشتیبانی قوی و اعتبار بالا را داشته باشد. پلتفرم او ام پی فینکس در تلاش است تا این ویژگی‌ها را در اختیار شما کاربران عزیز قرار دهد و می‌توانید خرید ارز دیجیتال مد نظرتان را از طریق این پلتفرم انجام دهید.

ایردراپ ارز فرکس شیر در تاریخ 20 فوریه 2022 (1 اسفند 1400) انجام شد که طبق آن، سپرده‌گذاران توکن FXS و سایر توکن‌های پروژه، واجد شرایط برای دریافت توکن FPIS بودند. در حال حاضر، رویدادی برای ایردراپ ارز فرکس شیر وجود ندارد.

بله. ارز دیجیتال فرکس شیر در صرافی او ام پی فینکس لیست شده است و می‌توانید پس از ایجاد حساب کاربری و تکمیل احراز هویت، به خرید آن از طریق تومان یا تتر (USDT) بپردازید.