بیت تورنت BitTorrent (BTT)

پایه بازار
undefinedبیت تورنت
تومان
تبدیل
  • بیت تورنت - تومان ‎−1.71%

    معامله
    0.074507
  • بیت تورنت - تتر ‎−1.66%

    معامله
    0.0000012143

قیمت بیت تورنت

ارز دیجیتال بیت تورنت با نماد BTT در فرآیند اشتراک‌گذاری فایل‌های مختلف به‌صورت همتا به همتا (P2P)، در پروتکل بیت تورنت (BitTorrent) و همچنین شبکه ترون (Tron) مورد استفاده قرار می‌گیرد. بیت تورنت به‌عنوان یک پروتکل تبادلاتی اینترنتی، قابلیت بخش‌بندی و توزیع فایل‌های حجم بالا نظیر فیلم‌ها، ویدیوها، بازی‌ها و هرگونه محتوای دیجیتال را به‌وجود آورده تا کاربران بتوانند آن‌ها را در فایل‌های کوچک‌تر و بخش‌شده دانلود کنند. البته، گاهی ممکن است یک کاربر از سوی چندین تامین‌کننده، فایلی مشابه را جهت دانلود دریافت کند که این مسئله برای سرورهای بیت تورنت چالش ایجاد کرده و ممکن است منجر به تراکم شبکه شود. از این رو، ارز دیجیتال BTT طوری به‌کار گرفته شده که در این زمینه انگیزه‌های مالی لازم را به‌وجود آورد تا فرآیندها در پلتفرم بیت تورنت، بهینه‌تر انجام شوند. این مدل باعث افزایش استفاده از این رمزارز شده که رابطه مستقیم با قیمت بیت تورنت BTT نیز دارد.

ارز دیجیتال بیت تورنت BitTorrent BTT


ارز دیجیتال بیت تورنت BTT یک توکن مبتنی بر استاندارد TRC20 بلاک چین ترون است و از جایی که ترون یک پلتفرم پرداختی غیرمتمرکز و همتا به همتا است، از توکن BTT جهت تسویه ریزپرداخت‌ها در پلتفرم بیت تورنت استفاده می‌شود. بیت تورنت یک رویکرد آنچین (On-Chain) و آف‌چین (Off-Chain) را به‌طور همزمان برای ثبت تراکنش‌های خود به‌کار گرفته است؛ به این شکل که تراکنش‌های ارز دیجیتال BTT، ابتدا در یک دفتر کل خصوصی (Private Ledger) انجام می‌شوند و سپس جهت ثبت به بلاک چین ترون منتقل شده تا شفافیت و اعتبار آن‌ها حفظ شود. قیمت بیت تورنت BTT مانند هر رمزارز دیگری، با افزایش حجم معاملات و تراکنش‌ها دست‌خوش تغییر خواهد شد.

بیت تورنت بلاک چین بومی خود را در دسامبر 2021 (آذر 1400)، تحت عنوان بیت تورنت چین (BitTorrent Chain) یا به اختصار “BTTC” راه‌اندازی کرد. “BTTC” نخستین بلاک چین نسل سوم (Heterogeneous Blockchain) و یک پروتکل میان شبکه (Cross-Chain) تعامل‌پذیر بوده که از الگوریتم اجماع اثبات سهام (PoS) استفاده می‌کند و با به‌کارگیری زنجیره‌های فرعی یا سایدچین‌ها (Sidechains)، سطح مقیاس‌پذیری قراردادهای هوشمند خود را ارتقا داده است. چنین ویژگی‌هایی باعث شده که تبادل ارزها بین بلاک چین‌های مختلف، بدون مشکل و مقرون‌به‌صرفه صورت گیرد که از مهم‌ترین این شبکه‌ها می‌توان اتریوم (Ethereum)، بایننس (BSC) و البته ترون (Tron) را نام برد. سایر قابلیت‌های تاثیرگذار بر قیمت ارز بیت تورنت BTT، پرداخت کارمزدهای گس (Gas Fees)، استیکینگ (سپرده‌گذاری / Staking) و رأی دهی (Voting) هستند.

قیمت لحظه ای بیت تورنت

پلتفرم بیت تورنت از زمان شروع به کار توانست توجه کاربران بسیار زیادی را در فضای اینترنت به خود جلب کند. پروتکل بیت تورنت موفق شد با جذب پلتفرم‌هایی نظیر یو تورنت (UTorrent)، به یک سیستم معتبر جهت اشتراک‌گذاری فایل تبدیل شود. از مهم‌ترین ویژگی‌های چنین پلتفرمی، دانلود سریع فایل‌های بزرگ، حتی بدون نیاز به سخت‌افزارهای شبکه‌ای گران‌قیمت است. امروزه، پلتفرم بیت تورنت سرویس‌های پریمیوم (Premium) را در اختیار کاربران قرار می‌دهد که توسط ارز دیجیتال BTT خریداری می‌شوند که امنیت بالاتر و ویژگی‌های بیشتری را به کاربر ارائه می‌کند. برخی از این مزایا، ویروس‌یابی فایل‌ها قبل از دانلود، ارائه جزئیات اطلاعات فایل و یک “VPN” با اشتراک یک ساله است. رشد تعداد کاربران پریمیوم این پلتفرم، منجر به خرید بیشتر و متعاقباً تغییر در قیمت لحظه ای بیت تورنت BTT می‌شود.


ارز دیجیتال بیت تورنت BTT برای دسترسی به ویژگی‌ها و قابلیت‌های موجود در شبکه و پلتفرم بیت تورنت استفاده می‌شود و هدف آن، تبدیل‌شدن به قلب این اکوسیستم است. برای مثال، تنها روش پرداختی کاربر جهت برقراری توافق با یک تامین‌کننده محتوا، توکن BTT است. همچنین، کاربران با خرید ارز BTT دسترسی اولیه به فایل‌ها و ویژگی‌های مربوطه پیدا کرده و می‌توانند سرعت دانلود خود را از این طریق ارتقا دهند. این ویژگی‌ها با رشد فعالیت کاربران در پلتفرم، قیمت لحظه ای بیت تورنت BTT را تحت تاثیر قرار خواهند داد.


ناگفته نماند که در بالای همین صفحه، نمودار لحظه ای قیمت ارز بیت تورنت BTT برای شما موجود است. به‌علاوه، می‌توانید با مراجعه به صفحه «معامله» این رمزارز از بخش «بازارها»، در کنار نمودار قیمت لحظه ای ارز دیجیتال بیت تورنت BTT در تایم فریم‌های 1 روزه، ساعتی و . . .، به ابزارهای معاملاتی مختلف جهت تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال نیز دسترسی داشته باشید.

خرید بیت تورنت

خرید بیت تورنت

خرید بیت تورنت در صرافی‌های معتبر زیادی امکان‌پذیر است که از میان آن‌ها می‌توان به بایننس (Binance)، کوکوین (KuCoin)، پنکیک سواپ (Pancakeswap) و . . . اشاره کرد. هنگام انتخاب یک پلتفرم مناسب جهت خرید ارز دیجیتال BTT یا هم رمزارز دیگری، باید مواردی مثل امنیت صرافی، سطح حریم خصوصی، کارمزدها و عملکرد پشتیبانی پلتفرم را در نظر بگیرید.


اما متاسفانه اکثر کاربران ساکن ایران، هنگام خرید ارز دیجیتال از صرافی‌های خارجی، با چالش‌هایی مواجه می‌شوند که تحریم‌ها، محدودیت در ارزهای پرداختی و استفاده از ویژگی‌های پلتفرم، برخی از آن‌ها است. ممکن است این‌گونه چالش‌ها حتی به از دست‌رفتن سرمایه فرد منجر شوند. از این رو، توصیه می‌شود برای خرید بیت تورنت، ابتدا تحقیقات خود را در مورد پلتفرم‌های داخلی تکمیل و سپس برای خرید رمز ارز اقدام کنید. لازم به ذکر است کارشناسان پشتیبانی صرافی او ام پی فینکس، به‌صورت 24 ساعته پاسخگوی سوالات شما در رابطه با موارد مذکور خواهند بود.

خرید ارزان بیت تورنت

این امکان برای شما وجود دارد که از طریق تحلیل تکنیکال ارز BTT در نمودارها یا بررسی اخبار مرتبط با پروژه، در زمان مناسب برای خرید ارزان بیت تورنت اقدام کنید. به‌علاوه، در صرافی ارز دیجیتال او ام پی فینکس شرایطی برای شما مهیا شده که بتوانید خرید ارزان بیت تورنت را با استفاده از ویژگی‌ها و ابزارهای معاملاتی موجود انجام دهید.


هنگامی که حساب کاربری خود را ایجاد و احراز هویت را تکمیل کردید، می‌توانید با کمترین مبلغ به خرید ارز دیجیتال بیت تورنت BTT بپردازید.

خرید بیت تورنت در او ام پی فینکس

چنانچه قصد خرید بیت تورنت در او ام پی فینکس را دارید، ابتدا باید یک حساب کاربری ساخته و مراحل احراز هویت را تکمیل کنید. این فرآیندها با ارائه یک شماره تماس و کارت شناسایی، با حضور کارشناسان واحد مربوطه در کمتر از چند دقیقه انجام خواهند شد و حساب کاربری شما جهت خرید بیت تورنت در او ام پی فینکس آماده می‌شود. سپس کافی است از طریق پرداخت تومان از درگاه بانکی یا ارسال رمزارزهایی مانند تتر (USDT) به کیف پول پلتفرم، حساب کاربری را شارژ و از طریق یکی از روش‌ها زیر، سفارش خرید ارز دیجیتال بیت تورنت BTT را ثبت کنید.


معامله سریع: اگر برای خرید بیت تورنت در او ام پی فینکس نیازی به تحلیل تکنیکال و پیداکردن نقطه ورود ندارید، می‌توانید در صفحه «داشبورد» و در بخش «معامله سریع» سفارش خود را ثبت کنید. در این بخش، ارز دریافتی را بیت تورنت BTT و ارز پرداختی را تومان (IRT) یا تتر (USDT) انتخاب کنید؛ پس از وارد کردن مقادیر مد نظر خود، تنها کافی است روی دکمه «تبدیل» زده تا سفارش شما برای خرید بیت تورنت با قیمت لحظه ای بازار در کمتر از چند ثانیه تکمیل شود.


معامله در بازار: اما در صورتی که برای خرید، ابتدا باید به تحلیل قیمت بیت تورنت در نمودار ها بپردازید، توصیه می‌شود به صفحه «بازارها» رفته و به بخش «معامله» توکن BTT رجوع کنید. در این صفحه پس از بررسی نمودار لحظه ای قیمت بیت تورنت با ابزارهای معاملاتی موجود، می‌توانید طبق یکی از سفارش‌های بازار (Market)، سفارش محدود (Limit)، سفارش با حد ضرر (Stop Limit) یا سفارش حد ضرر با قیمت بازار (Stop Market)، سفارش خرید خود را ثبت کنید.

فروش بیت تورنت

فروش بیت تورنت نیز مشابه با عملیات خرید این رمزارز، از طریق معامله سریع یا معامله در بازارها صورت می‌گیرد؛ به این ترتیب که برای فروش ارز بیت تورنت در «معامله سریع»، ارز پرداختی را توکن BTT و ارز دریافتی را تومان یا تتر تعیین می‌کنید و پس وارد کردن مقادر مربوطه و کلیک بر روی دکمه «تبدیل»، سفارش فروش بیت تورنت با قیمت لحظه ای بازار برای شما تکمیل خواهد شد.


همچنین در صفحه «معامله» این رمزارز، می‌توانید با ثبت یکی از سفارش‌های بازار، سفارش محدود، سفارش با حد ضرر و حد ضرر با قیمت بازار، اقدام به فروش ارز بیت تورنت کنید.

کیف پول ارز دیجیتال بیت تورنت

کیف پول بیت تورنت

همان‌طور که در بالا به آن اشاره شد، ارز دیجیتال بیت تورنت با نماد BTT یک توکن مبتنی بر استاندارد TRC20 بلاک چین ترون، یکی از برترین و رایج‌ترین شبکه‌های فعال در بازار رمزارزها است. به همین دلیل، کیف پول‌های کریپتویی زیادی هستند که از ارز بیت تورنت BTT پشتیبانی می‌کنند. حتماً اطلاع دارید که کیف پول های ارز دیجیتال در دو نوع سخت‌افزاری یا سرد (Hardware / Cold Wallet) و نرم‌افزاری یا گرم (Software / Hot Wallet) موجود هستند که انتخاب از میان آن‌ها، تا حد زیادی به اهداف مالی، استراتژی معاملاتی و میزان سرمایه ارز دیجیتال شما بستگی دارد.


از بین نمونه‌های سخت‌افزاری کیف پول ارز دیجیتال بیت تورنت، از دیدگاه کاربران بهترین برندها لجر (Ledger) و ترزور (Trezor) هستند. این کیف پول‌ها امنیت خود را با استانداردهای ویژه نظامی طراحی کرده و به‌دلیل عملکرد آفلاین و بدون نیاز به اینترنت آن‌ها، امن‌ترین کیف پول های ارز دیجیتال به‌شمار می‌آیند. برای استفاده از این دستگاه‌ها، باید هزینه مربوطه را پرداخت کنید و تجربه نسبی در بازار ارزهای دیجیتال داشته باشید. کیف پول‌های سخت افزاری بیشتر مناسب افراد باتجربه و نگهداری مقادیر سنگین ارز دیجیتال در بازه بلندمدت هستند.


اما گزینه ساده‌تر و عموماً رایگان، کیف پول ارز دیجیتال بیت تورنت از نوع نرم‌افزاری است. این کیف پول‌ها به‌صورت رایگان دانلود شده و بر روی گوشی‌های هوشمند و کامپیوترها قابل نصب هستند. اما عملکرد آن‌ها به‌صورت آنلاین، سطح امنیتی کیف پول را نسبت به نمونه‌های سخت‌افزاری کمتر کرده است. این نوع کیف پول‌ها رابط کاربری ساده‌تری داشته و قابلیت‌های نظیر صرافی غیرمتمرکز (DEX)، در آن‌ها تعبیه شده است. از بهترین نمونه‌های نرم‌افزاری کیف پول ارز دیجیتال بیت تورنت BTT، می‌توان تراست ولت (Trust Wallet)، متامسک (MetaMask) و اکسودوس (Exodus) را نام برد. کیف پول‌های نرم‌افزاری مناسب ذخیره سرمایه کم ارز دیجیتال در بازه کوتاه‌مدت هستند.

کارمزد خرید و فروش بیت تورنت

کارمزد خرید و فروش بیت تورنت و سایر ارزهای دیجیتال در او ام پی فینکس، بر اساس سطح کاربری شما تعیین می‌شود. برای مثال در سطح کاربری «پلاتینیوم»، خرید ارز بیت تورنت با کمترین کارمزد در سطح 0.2 درصد از حجم سفارش شما انجام می‌شود.


لازم به ذکر است کارمزد خرید و فروش بیت تورنت از طریق ربات معامله گر او ام پی فینکس، 0.1 درصد در نظر گرفته می‌شود و فعال‌سازی ربات معامله‌گر شامل هیچ هزینه‌ای نمی‌شود. با مراجعه به صفحه «کارمزدها»، کارمزد خرید و فروش بیت تورنت BTT در تمام سطوح کاربری را مشاهده فرمایید.

بیت تورنت چیست؟

ارز دیجیتال بیت تورنت

پیش از آن‌که پلتفرم‌هایی مانند نت‌فلیکس (NetFlix)، هولو (Hulu) یا آمازون پرایم (Amazon Prime) دنیای سرگرمی و سینما را تحت سلطه خود درآورند، بیت تورنت بود که دسترسی به فایل‌های پرحجم، به‌ویژه فایل‌های ویدیویی را برای کاربران تسهیل کرده بود. پلتفرم بیت تورنت توسط یک برنامه‌نویس آمریکایی به‌نام برام کوهن در سال 2001 ساخته شد که اجازه می‌داد اشتراک‌گذاری و دانلود فایل‌ها در اینترنت، به‌صورت همتا به همتا (P2P) صورت گیرند. بیت تورنت بر خلاف رقبای خود در آن سال‌ها، تبادل فایل‌ها را با سرعت بیشتری انجام می‌داد و قابلیت دانلود همزمان چند فایل را داشت. تحقیقات سال 2005 نشان دادند که بیت تورنت رهبری پلتفرم‌های “P2P” را بر عهده داشته و بیش از 70 درصد از ترافیک موجود در فضای اینترنت در آن زمان به این پلتفرم اختصاص داشت.


اما بیت تورنت در ایجاد راه‌کار برای کسب درآمد از خدمات خود با چالش‌های زیادی روبرو شد و علی‌رغم فناوری تحول‌آفرین این پلتفرم، مدل کسب و کار قابل قبولی برای این کمپانی شکل نگرفت. در سال 2018 بود که بنیاد ترون (Tron Foundation) به رهبری جاستین سان، کمپانی بیت تورنت را با هدف تبدیل آن به یک پلتفرم غیرمتمرکز خریداری کرد. در پی این خرید چند میلیون دلاری، بلاک چین ترون در سال 2019 از بیت تورنت توکن (BitTorrent Token) با نماد BTT رونمایی کرد که هدف از طراحی آن، ایجاد انگیزه مالی برای کاربران فعال در حوزه فایل‌های تورنت بود.


ارز دیجیتال بیت تورنت، توکن کاربردی (Utility Token) اکوسیستم بیت تورنت بوده که توانسته اشتراک‌گذاری فایل‌های تورنت را با فناوری وب 3 ادغام کند. تیم توسعه دهنده پروژه بیت تورنت معتقد است که فناوری بلاک چین می‌تواند پلتفرمی غیرمتمرکز را به‌وجود آورد که در آن، تولیدکنندگان محتوا و کاربران (مصرف‌کنندگان) بدون هیچ واسطه‌ای با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند. تیم بیت تورنت در نظر دارد تا با استفاده از توکن BTT، انگیزه‌هایی را برای فعالان در پلتفرم خود ایجاد کند تا راه‌کاری برای چالش‌هایی مانند کاهش سرعت دانلود و عدم انقضای لینک‌های دانلود باشد. به این ترتیب، افرادی که برای دانلود یک فایل درخواست ثبت کرده یا قصد ارتقای سرعت دانلود خود را دارند، ارز دیجیتال بیت تورنت BTT را خریده و به همین شکل تامین‌کنندگان فایل‌ها، این توکن‌ها را در ازای خدمات خود دریافت کرده و می‌فروشند تا از این طریق کسب درآمد کنند.


توکن کاربردی BTT که تحت بلاک چین ترون طراحی و اجرا شده، با تمام اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز (DApps) این اکوسیستم و چندین پلتفرم دیفای (DeFi) دیگر سازگاری دارد. برای مثال، این رمزارز چندین جفت معاملاتی در صرافی‌های غیرمتمرکز مختلف دارد یا مثلاً از توکن BTT، می‌توان در پلتفرم‌های ماینینگ (استخراج ارز دیجیتال / Mining) و وام‌دهی نظیر جاست لند دائو (JustLend DAO) نیز استفاده کرد. به‌علاوه، بیت تورنت چین (BTTC) یا همان بلاک چین بومی بیت تورنت، یک پل ارتباطی با بلاک چین برتر دنیا نیز تشکیل داده تا بتوان ارز دیجیتال BTT را بین این شبکه و بلاک چین‌های اتریوم، بایننس و . . . انتقال داد. از جایی که توکن بومی بلاک چین بیت تورنت BTT است، تمام هزینه‌ها از جمله کارمزد تراکنش‌ها در این شبکه، از طریق این توکن پرداخت می‌شوند. کشور دومینیکا نیز، ارز دیجیتال بیت تورنت را به‌عنوان یک ارز دیجیتال قانونی و معتبر می‌شناسد.


هولدرهای ارز دیجیتال بیت تورنت BTT، می‌توانند این رمزارز را استیک (سپرده‌گذاری / Stake) کنند و در کنار تامین امنیت شبکه و کسب سود، در فرآیندهای مدیریتی (Governance) پروژه بیت تورنت نیز فعالیت داشته باشند. کاربران در سیستم اشتراک‌گذاری فایل بیت تورنت می‌توانند با پرداخت توکن BTT، فایل‌های خود را در یک فضای ذخیره غیرمتمرکز قرار دهند و به همین شکل، افراد می‌توانند با پرداخت BTT، سرعت دانلود فایل خود را افزایش دهند.


ماهیت اصلی بیت تورنت، نرم‌افزاری بوده که دو کاربر را برای دسترسی به فایل‌های روی شبکه و پاسخ‌گویی به درخواست‌ها، یه یکدیگر متصل می‌کند. تراکنش‌ها در این پلتفرم زمانی آغاز می‌شوند که یک کاربر برای فایلی که در اختیار تامین‌کنندگان قرار دارد، درخواست ایجاد می‌کند. فایل‌ها به‌صورت بخش‌بندی شده در اختیار چندین تامین‌کننده قرار دارد و کاربر متقاضی، فایل را به‌صورت قطعه قطعه شده از آن‌ها دریافت می‌کند. توسعه ارز دیجیتال BTT با هدف گسترش و تمرکززدایی (Decentralization) بیشتر این شبکه انجام شد و در راستای آن، پرداخت حق خدمات تامین‌کنندگان و ارتقای سطح بهینه‌سازی اشتراک‌گذاری فایل‌های پرحجم و در نتیجه، کاهش تراکم سرور و شبکه بیت تورنت نیز بود.


شبکه بیت تورنت مجموعه قراردادهای هوشمند ترون را نیز در اختیار دارد که در راستای تقویت خدمات خود، اپلیکیشن‌های غیرمتمرکزی را با استفاده از آن‌ها طراحی و اجرا کرده است. برترین اپلیکیشن در این‌جا، بیت تورنت اسپید (BitTorrent Speed) نام دارد که کاربر با استفاده از آن می‌تواند پهنای باند یک تامین‌کننده را با ارز دیجیتال BTT خریداری کند و سرعت دانلود خود را افزایش دهد. اپلیکیشن محبوب دیگر در این پلتفرم، بیت تورنت فایل سیستم (BitTorrent File System) یا “BTFS” نام دارد که یک پروتکل ذخیره فایل با هدف از بین‌بردن چالش‌های هزینه و اعتماد در سیستم‌های ذخیره‌سازی متمرکز است. اپلیکیشن “BTFS” عملکردی مشابه با سایر پلتفرم‌های ذخیره ابری (Cloud Storage) غیرمتمرکز مانند فایل کوین (Filecoin)، سیاکوین (Siacoin) و استورج (Storj) دارد که هرکدام از این پلتفرم‌ها، قابلیت‌های فنی ویژه خود را دارند.


وایت پیپر بیت تورنت

وایت پیپر بیت تورنت در معرفی این پلتفرم نوشته که بیت تورنت یک پروتکل ارتباطی توزیع‌شده بوده که توسط برام کوهن (Bram Cohen) در سال 2001 ابداع شده است. بیت تورنت در قالب یک پروتکل همتا به همتا یا “P2P”، قابلیت انتقال فایل‌های حجم بالا و پرمخاطب را بدون نیاز به یک سرور مرکزی معتمد به‌وجود آورده است. پروتکل بیت تورنت کلاینت‌ها (Clients) را قادر ساخته تا با همکاری یکدیگر، فایل‌های بزرگ را به‌صورت همزمان و مطمئن در اختیار کلاینت‌های دیگر قرار دهند و چالش‌های بسیاری مثال اتصال ضعیف به یک سرور را از بین ببرند. بیت تورنت این کار را از طریق استفاده بهینه از پهنای باند دانلود و آپلود هر کلاینت خود انجام داده و ارائه فایل برای سایر کلاینت‌ها را به‌صورت همتا به همتا، عادلانه و متوازن پیش می‌برد.


در پلتفرم بیت تورنت، هر کاربر یا همتا (Peer) برای پیدا کردن کاربری که یک فایل یا بخشی از آن را دارد، به یک ردیاب (Tracker) که بررسی می‌کند چه کسی چه فایلی را در اختیار دارد، درخواست ارسال کرده یا کاربر مدنظر خود را از “DHT” بیت تورنت پیدا می‌کند که یک پایگاه داده توزیع‌شده، متشکل از کاربران تامین‌کننده فایل است. طبق این فرآیند، تمامی همتاها در گروه‌های متشکل از چندین کاربر دسته‌بندی شده‌اند و هر کاربر در تبادل بخش‌های مختلف فایل مربوطه ذینفع خواهد بود. پیش از آغاز فرآیند تبادل، فایل مربوطه به چند بخش تقسیم‌بندی می‌شود. کلاینت‌ها نشان می‌دهند که کاربران چه بخش‌هایی از فایل را در اختیار دارند و این بخش‌ها توسط کاربران مربوطه آپلود شده و کاربر متقاضی آن‌ها را دانلود می‌کند. در این‌جا، هش‌های رمزنگاری شده یا هش‌های اطلاعاتی (Info Hashes) جهت اعتبارسنجی فایل‌های آپلودشده استفاده می‌شود تا صحت فایل‌های ارائه‌شده به متقاضی تایید شود.


هرچه تعداد بخش‌های ارائه‌شده یک فایل از یک همتا به همتای دیگر بیشتر باشد، تعامل همتا به همتای مربوطه سازنده‌تر و کارآمدتر در نظر گرفته می‌شود. همتاهایی که تبادلات کارآمدتری داشته باشند، می‌توانند در ادامه فایل‌های بیشتری را به متقاضیان ارائه کنند و کلاینت‌هایی که کمترین نرخ کارآمدی را در تبادلات خود دارند، برچسب منسوخ به آن‌ها خورده و یا فعالیت آن‌ها در پلتفرم ممنوع می‌شود.


وایت پیپر بیت تورنت در رابطه با مکانیزم انگیزشی و محرک‌های مالی طرح‌شده در این پلتفرم نوشته که روند تکامل اکوسیستم بیت تورنت، به هماهنگی فعالیت‌ها در پلتفرم و ارائه پاداش‌های مالی به مشارکت‌کنندگان فعلی و آینده آن بستگی دارد. در بیت تورنت، اجراکنندگان کلاینت‌ها، توسعه‌دهندگان اپلیکیشن‌های شخص ثالث و تامین‌کنندگان آنلاین محتوا برای دریافت پاداش‌های ارز دیجیتال بیت تورنت BTT واجد شرایط هستند. اکوسیستم بیت تورنت ثابت کرده که میلیون‌ها کاربر در سراسر دنیا وجود دارند که در صورت وجود یک پلتفرم امن و معتبر با قوانین و مقررات مشخص، حاضر به اشتراک‌گذاری منابع تحت اختیار خود با سایر کاربران هستند. این پروژه در نظر دارد تا با ارائه یک مکانیزم جهت تبادل و حفظ ارزش، جامعه‌ای جهانی از متقاضیان و تامین‌کنندگان خدمات و محتوا را تشکیل دهد.


در راستای موفقیت بیشتر پروژه بیت تورنت، باید اطمینان حاصل شود که کمپانی بیت تورنت که اکوسیستم بیت تورنت با ارز دیجیتال BTT را راه‌اندازی کرده، انحصار چنین پروتکلی را از آن خود نکند و تا به امروز در این زمینه موفق ظاهر شده است.
وایت پیپر بیت تورنت، هدف ارائه پاداش‌ها و محرک‌های مالی توکن BTT را موارد زیر بیان کرده است:


• ارتقا و گسترش پروژه ارز دیجیتال بیت تورنت برای فعالان فعلی پلتفرم اعم از تامین‌کنندگان و متقاضیان خدمات، از طریق یافتن و معرفی توسعه‌دهندگان جدید به پروژه که علاقه‌مند به فعالیت در این پروژه و ارائه یا درخواست خدمات هستند.
• مدیریت اعضا و مقررات فعالیت در اکوسیستم بیت تورنت، با این هدف که یک بستر جهت فعالیت عادلانه تمام مشارکت‌کنندگان ایجاد شود.
• رویه عادلانه و شفاف در فرآیند توزیع پاداش‌ها به‌طوری که ایده‌های نوآورانه و خوش‌آتیه، فرصت لازم را داشته و در ازای خروجی مناسب، پاداش مناسبی نیز دریافت کنند.
• تشکیل همکاری با داوطلبان موجود، جهت ارائه قابلیت‌های بیشتر در پروتکل بیت تورنت.

در ادامه این بخش از وایت پیپر ارز دیجیتال بیت تورنت نوشته شده زمانی که پروژه BTT به یک ثبات نسبی برسد، ممکن است مقررات و فرآیندهای مدیریتی پروژه دست‌خوش تغییرات و به ساز و کاری انگیزشی با بار عملیاتی سبک‌تر، مثلاً شبیه به یک سازمان خودمختار غیرمتمرکز یا دائو (DAO)، تبدیل شوند.


اقتصاد توکنی (Tokenomics) ارز دیجیتال BTT طبق وایت پیپر رسمی پروژه، عرضه کل این رمزارز را 990 میلیارد واحد BTT مشخص کرده است. نحوه توزیع توکن‌های BTT نیز به‌شرح زیر آمده است:


• 6 درصد از کل عرضه برای رویدادهای فروش عمومی (Public Sale)
• 2 درصد از کل عرضه ویژه رویدادهای فروش خصوصی (Private Sale)
• 9 درصد از عرضه برای رویدادهای تامین مالی اولیه پروژه (Seed Sale)
• 10.1 درصد برای ایردراپ ارز دیجیتال ترون Tron طی یک بازه شش ساله
• 10 درصد از عرضه برای ایردراپ‌های ویژه پروتکل بیت تورنت (BTT)
• 19 درصد از عرضه کل برای تیم توسعه دهنده پروژه و بنیاد بیت تورنت (BitTorrent Foundation)
• 20 درصد از عرضه متعلق به بنیاد ترون
• 19.9 درصد از عرضه برای اکوسیستم بیت تورنت
• 4 درصد از عرضه ویژه مشارکت نهادها با توکن BTT

آینده بیت تورنت

آینده ارز دیجیتال بیت تورنت

پروژه بیت تورنت از زمان شروع به کار توانست به‌عنوان یکی از برترین پروتکل‌های اشتراک‌گذاری فایل‌های بزرگ تحت یک شبکه همتا به همتا، جایگاه خود را میان کاربران اینترنت به‌دست آورد. همچنین، با ارائه راه‌کارهای نوآورانه و منحصربه‌فرد خود، فرآیند توزیع و اشتراک‌گذاری فایل میان کاربران را به‌طور موثری پیاده‌سازی و اجرا کرده است. پس از این‌که بیت تورنت توسط کمپانی ترون خریداری شد، ویژگی‌ها و ارزش‌های زیادی را در زمینه کاری خود به‌دست آورد. کمپانی رین بری (Rainberry Inc) که نام جدید بیت تورنت است، پروتکل‌های خلاقانه و بدیعی نظیر بیت تورنت اسپید، BTFS و پروتکل دی لایو (DLive Protocol) را راه‌اندازی کرده که هدف آن‌ها، تمرکززدایی در صنعت سرگرمی است. از این رو، در نگاه اول شاید بتوان گفت آینده بیت تورنت BTT امیدوارکننده به نظر می‌رسد که البته، عوامل دیگری نیز در موفقیت یا عدم موفقیت این پروژه کریپتویی دخیل هستند.


بلاک چین BTTC ویژگی ساخت اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز را دارد و در حال توسعه مستمر این بخش از پروژه خود است. با وجود این که قیمت ارز بیت تورنت BTT از سقف تاریخی خود فاصله زیادی گرفته است، انتظار می‌رود که با بهبود شرایط اقتصادی جهان و بازار ارزهای دیجیتال، رشد خوبی پیدا کند. بیت تورنت یکی از پروژه‌هایی بود که با ورشکستگی صرافی FTX ضربه سنگینی دریافت کرد، اما بلاک چین بیت تورنت از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است و کارشناسان به آینده بیت تورنت و عملکرد این پروژه در دنیای وب 3 امیدوار هستند.


با تمام این‌ها، هرگونه سرمایه‌گذاری باید با توجه به اهداف مالی و میزان ریسک‌پذیری فرد انجام شود و سرمایه‌گذار با توجه به ذات پرنوسان بازار ارزهای دیجیتال و تحلیل فاندامنتال ارز دیجیتال بیت تورنت BTT، باید تصمیم خود را در مورد این پروژه بگیرد.

سرمایه گذاران شخصی و حقوقی ارز دیجیتال بیت تورنت

سرمایه گذاران شخصی و حقوقی ارز دیجیتال بیت تورنت طی 4 دوره جذب سرمایه، 42.9 میلیون دلار در این پروژه سرمایه‌گذاری کرده‌اند. آخرین دوره سرمایه‌پذیری بیت تورنت به ژانویه 2019 (بهمن 1397) باز می‌گردد که رویداد عرضه اولیه کوین (ICO) آن برگزار شد.


همان‌طور که در بالا به آن اشاره شد، طی این دوره 6 درصد از عرضه کل ارز دیجیتال BTT به ارزش 7.2 میلیون دلار به فروش رسید و باقیمانده عرضه این رمزارز، به بنیاد ترون و بیت تورنت، ایردراپ بیت تورنت، مشارکت‌ها و اکوسیستم بیت تورنت اختصاص داده شده است.


از میان برجسته‌ترین سرمایه گذاران شخصی و حقوقی ارز دیجیتال بیت تورنت می‌توان به دی سی ام ونچرز (DCM Ventures)، اکسل (Accel)، دگ ونچرز (DAG Ventures) و جیمز سووِرز اشاره کرد.


تیم توسعه دهنده ارز بیت تورنت

پلتفرم بیت تورنت در ابتدا توسط برام کوهن، مهندس کامپیوتر و کارآفرین، پایه‌گذاری شد و وی امروزه در دنیای ارزهای دیجیتال یک شخصیت شناخته‌شده است. تیم توسعه دهنده ارز بیت تورنت در سال 2018 توسط کمپانی ترون به رهبری جاستین سان تشکیل داده شد که در واقع همان اعضای تیم توسعه ارز دیجیتال ترون (TRX) هستند.


برای شناخت بیشتر اعضای تیم توسعه دهنده ارز بیت تورنت، بهتر است به وب‌سایت پروژه و صفحه‌های رسمی آن در شبکه‌های اجتماعی رجوع کنید.

سوالات متداول

بنیانگذار ارز بیت تورنت جاستین سان (Justin Sun)، خالق ارز دیجیتال ترون است.

ارز بیت تورنت BTT اوایل سال 2019 وارد بازارهای ارز دیجیتال شد.

ارز دیجیتال بیت تورنت در صرافی‌های معتبر دنیا مانند بایننس، کوکوین و . . . لیست شده است. همچنین می‌توانید به‌منظور سهولت بیشتر، خرید ارز بیت تورنت را در صرافی او ام پی فینکس انجام دهید.

بهترین صرافی برای خرید ارز بیت تورنت یا هر رمزارزی، پلتفرمی است که ویژگی‌های اولیه نظیر کارمزدهای کم، رابط کاربری ساده، اعتبار میان کاربران و پشتیبانی قوی داشته باشد. صرافی دانش بنیان او ام پی فینکس، همواره در تلاش بوده تا این ویژگی‌ها را در کنار سایر ابزارها و قابلیت‌ها در اختیار کاربران خود قرار دهد. در صورت صلاحدید و مشاوره با کارشناسان واحد پشتیبانی، می‌توانید خرید ارز دیجیتال بیت تورنت BTT را در پلتفرم او ام پی فینکس انجام دهید.

این پروژه تا کنون چندین رویداد ایردراپ بیت تورنت را برگزار کرده است که اطلاعات ایردراپ جدید بیت تورنت را می‌توانید از طریق وبسایت یا صفحه رسمی بیت تورنت در پلتفرم مدیوم (Medium) به‌دست آورید.

بله. پس از ایجاد حساب کاربری و تکمیل احراز هویت خود، می‌توانید در صرافی او ام پی فینکس ارز دیجیتال بیت تورنت BTT را خریداری کنید.